Beltéri ajtó - valódi tömörfából

    Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik egyedi tömörfa beltéri ajtók, konyhabútor ajtók és bútorajtók gyártása területén.

    Tölgy fából készült egyedi beltéri ajtók gyártása, melyeket válogatott tömörfából készítünk és igen kedvező áron értékesítünk. Természetesen az igényekhez igazodva más fa fajtából is gyártunk ajtókat - cseresznyefából, kőrisfából, borovi fenyőből és bükk fából - sok éves tapasztalatunk garantálja ajtóink minőségét. Sok esetben használunk a tömörfa helyett furnéros betétet, a tok alkatrészei is készülhetnek ebből az anyagból. Ez sok esetben jobb szerkezeti lehetőségeket ad.

    Beltéri fa tolóajtót, kétszárnyú ajtót, harmonikaajtót is gyártunk egyedi méretben, az Ön igénye szerint.Nálunk minden ajtó "egyedi méretre" készül.

    Lehetőség szerint a legmodernebb , legjobb vasalatokat használjuk. Rejtett pánt (Tectus) ami az ajtó csukott helyzetében nem látszik, így nagyon esztétikus , bármilyen enteriőrben elhelyezhető. Mágneses bevéső zárat használunk, állítható zárfogadóval , ahol a zárnyelv az ajtó nyitott helyzetében a zártestben marad, csak becsukáskor ugrik be a zárfogadóba. Ezeket az alkatrészeket a legmodernebb CNC berendezéssel marjuk be, a legjobb minőség és esztétikum érdekében. Az ajtók záródásánál falc gumit használunk, ami a zajtalan csukódást és a zajcsökkentést segíti.