Bútorgyártás

Célunk hogy a teljesen személyre szabott tervezés mellett, kiváló magyar minőségű, európai színvonalú termékeket készítsünk. Cégünk legfőbb elve az egyediség, amelyben elsődleges szempont, hogy mindent az ügyfél kérése, ízlése szerint alakítsunk ki (egyik bútorunkon sincs előre gyártott elem, nincs két egyforma tervezésünk és megvalósult munkánk). Munkarendünkben nagyon fontos a személyes igények megismerése a környezet és persze a megrendelő kívánságai. Megtervezzük a megálmodott bútort, amely alapján végleges árajánlat is készül. Az egyedi bútorok tervezése és gyártása terén minden különleges igény megvalósításában készséggel állunk rendelkezésére. Nem egy adott stílus jegyében készítjük el a bútorainkat, hanem a minimál stílustól kezdve egészen a klasszikus, rusztikus kivitelezésig, a megrendelő igényeinek megfelelően.

Egy meghitt hangulatú, barátságos otthon ma sem képzelhető el a fa bútor melegsége, harmóniája és kényelme nélkül. A keményfa bútorok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az évek múlásával sem veszítenek eredeti szépségükből. Az igényesen, magas színvonalon megmunkált fa a hétköznapi használat során is megőrzi eredeti minőségét, hangsúlyozza a természetes anyag szépségét.

Termékeink gyártása során felhasználjuk több évtizedes tapasztalatunkat, és a természetes anyagban rejlő lehetőségeket. A fa megmunkálása során nemcsak az esztétikai igényeket, hanem a bútorok praktikusságát is szem előtt tartjuk.