Klasszikus, Vintage, Loft.....

Konyhaszekrényekkel változatos végeredményeket érhetünk el. Először velünk egyeztetve határozza meg a kívánt belső tér hangulatát, majd mi javasoljuk a megfelelő stílust. Klasszikus, ipari vagy angol ….

Létfontosságú tanácsok

A konyhatervezés nem csupán egy matematikai feladat, amelynek egyetlen pontos megoldása van. Többféle eredmény lehetséges. Mindig több lehetőség áll rendelkezésre, mindezeknek előnyei és hátrányai vannak. Ezek megismerése alapján helyes döntéseket hozhat.

A konyha , mint legfontosabb belső tér:

Épülő otthona egyik központi helyisége a konyhája lesz. Ahhoz, hogy olyan konyhája lehessen, amit elképzelt , elengedhetetlen időben elkezdeni a tervezését. Sajnos itt dől el szinte minden , éppen ezért ez a legfontosabb lépés . Sajnos a legtöbb esetben a kedves tervezők erre nem fordítanak kellő hang sújt . Így legtöbbször már egy meglévő alap helyzethez kell igazodni és ebből kihozni a legjobb megoldást , de mi szeretjük a kihívásokat. Innen szép nyerni , prezentálni egy megfelelő megoldást.Tervezzük meg közösen a tökéletes konyhabútort az otthonába. Terveinkkel megmutatjuk, hogyan tudja a rendelkezésre álló teret a legpraktikusabban berendezni. 

Konyha bútor tervezés

Egyedi konyha bútor tervezés személyre szabva

Egy kiváló minőségű, szép, de egyben praktikus konyhabútor megtervezése nem egyszerű feladat, főleg akkor, ha olyan apróságokra is figyelnie kell, mint a fix kiállások, a beépítendő konyhai gépek, vagy épp a design ideális kialakítása.

Szerencsére nem egyedül kell boldogulnia az Ön előtt álló kihívással.

Egy tapasztalt és képzett konyhabútor tervező szakember rengeteg terhet levehet a válláról, és szorosan együttműködve, egy olyan egyedi konyhabútor születhet, ami minden igényének megfelel, és amiben öröm lesz az Ön konyhájában eltöltött idő.

Konyha bútor tervezés előtt:

Mielőtt elkezdené, a tökéletes konyhabútort megtervezni nem árt megállni egy percre és összeszedni a gondolatait. Pontosan mit is vár el az új konyhától? Tegye fel magának az alábbi kérdéseket, és írja össze a válaszokat. Így kirajzolódik, hogy pontosan milyen új konyhabútor lenne az Ön számára a legmegfelelőbb.

Ha már csak a fenti kérdésekre meg van az Ön válasza , már sokkal többet tett, mint az új konyhabútor tervezés előtt állók nagy része. Ezen információk segítenek minket is, hogy a lehető legjobban megismerjük, hogy mit szeretne , és az egyedi igények mellé megoldásokat, ölteteket párosítsunk.

Konyha tervezés lépésről-lépésre:

Az egyedi konyhabútor kifejezés szép lassan elcsépelté válik, hiszen szinte minden gyártó  a saját gyártású konyháját  ” Egyedi konyha”-nak  aposztrofálja , pedig itt általában egy bútorlap frontú , vagy jobb esetben készen vásárolható MDF frontú megoldásról van szó , amit bárki egy lapszabászatban le tud szabatni és a frontot be tudja szerezni és felszerelni. De mi számít egyedinek? Elsősorban nem az számít egyedinek ha a bútorok mérete nem a megszokott 45-60 cm-s hanem ettől eltérő . Ez még csak a jéghegy csúcsa. Egyedinek számít ha nem a megszokott anyagok , frontok , felületek , elhelyezések jellemzik a konyhát . Na ez már kezd hasonlítani az „egyedi konyha ” megfogalmazásra. Ahol a gyártó semmilyen vevői ötletre nem mond nemet , nem mondja , hogy ezt nem lehet , nem szoktuk , nincs ilyen anyag , nem lehet színre fújt a látszó oldal , nem lehet íves front . Ha ezek közül egy is elhangzik , na ez már nem egyedi konyha. 

country cottage videki rusztikus provanszi toscana tomorfa egyedi butor asztal gyartas etkezo tervezes egyedi konyha loft belteri ajto hajlitott front ives butorajto sziget

Egy konyhabútor komoly beruházás minden család életében. Csak szakszerű, előrelátó tervezéssel érdemes belevágni, mert így tökéletes a végeredmény.