Mennyi ideig tart a beépítés ?

A beépítendő mennyiségtől és az egyszerűség, vagy épp a bonyolultságtól függ. Az átlagos beépítési idő a konyháknál egy nap.

Mi a különbség a laminált a furnéros és a tömör fa frontok között ?

A laminált anyag egy farostokból összepréselt lap, melyre műanyag laminált lap van ragasztva. A furnér frontnál rétegelt lemezre, MDF lapra, vagy bútorlapra kerül ragasztással a természetes fa. A tömör fa front csak természetes fából készül..
 

Miért drágábbak az egyedi gyártású bútorok a sorozat gyártásban készült bútoroknál?

Az áruházakban vásárolható termékek vékonyabb anyagból, gyengébb pántokkal, vasalatokkal, nagy mennyiségben és standard méretekben kerülnek forgalomba. Ellenben a mi bútoraink egyedi igények alapján, helyszínre szabva, minőségi anyagokból és kivitelezéssel készülnek..

Mi határozza meg egy termék árát ?

A költségek alakulását nagyban befolyásolják a kiválasztásra kerülő anyagok, az elkészítendő bútor, illetve falfelület mennyisége és az egyéb igények kiszolgálása. .

A bútorok magyar országon készülnek?

Igen, a teljes gyártás Magyarországon történik a Wood World Design Kft telephelyén ,szinte nem veszünk igénybe alvállakozót .

Több különböző megjelenési forma-stílus van .mint választási lehetőség?

Igen, több féle külső megjelenés választható.
„Robuszt”-nak  hívjuk a 7 cm láb és 4 cm vízszintes kerettel rendelkező építést. 

A másik stílus neve a „Közé záródó” (Face -Frame), aminél 4 cm függőleges és vízszintes keretbe záródnak az ajtók és a fiókok.

A „Ráütődő” építési variáció amikor a korpuszra (bútortestre) az ajtó teljesen rácsukódik.

Készülhet e a konyha úgy , hogy nem minden eleme tölgyfa ?

Igen, van lehetőség ilyen kivitelre , sőt a legtöbb konyha így készül. A korpuszok bútorlapból vannak , a látszó oldalak a frontok és a fiókok tölgyből vannak. Ez a leggyakoribb építési forma . Ez a műszaki tartalom egy sokkal kedvezőbb árat eredményez , mint a teljesen tömör tölgy.
 

Tudunk e ajánlatot adni anélkül , hogy személyes találkoznánk az Ön ingatlanában?

Igen, van ilyen lehetőség.
 Egy pontos konyha terv alapján tudunk árajánlatot adni. Általában az ajánlat mindig megelőzi a helyszíni találkozót.

Hol található a telephely?

A telephely Nagyatádon a Szabadság utca 44 szám alatt a Nagyatádi Ipariparkban található. Megközelítés:

 Megközelítés:

Budapest,Balaton felől-M7 autópálya Balatonszentgyörgy lehajtó, 68 főúton Marcali-Nagyatád vagy Budapest,Balaton felől-M7 autópálya Balatonszemes lehajtó 67 főúton 61 főúton Kaposvár elkerülő-Kaposmérő-Kadarkút-Nagyatád. A telephelyre az 1-es kapun keresztűl lehet bejutni. A kapu zárva , csak telefon hívásra tudjuk nyitni. Köszönjük.

Milyen bútorokat gyártunk ?

A gyártásunk kiterjed mindennemű belsőépítészeti megoldásra: Fő profiluk a konyha bútor gyártás , de egyre inkább jellemző a teljes belső berendezés ami a beltéri ajtó , a falburkolat bármilyen belsőtérben megtalálható bútor , asztal szék.

?

?