Egy kézi rajz megvalósulása...

A tervezés folyamata:

A tervezés az egyik meghatározó fázisa az egyedi bútorkészítésnek. Bútorának tervezésénél az Ön igényeit tartjuk szem előtt, lehetőség szerint az igényeit és a helyszín adottságait optimalizáljuk. 3 dimenziós, fotóminőségű látványtervvel segítünk Önnek, hogy könnyebb legyen elképzelni új bútorát. A látványterv lehetőséget ad arra, hogy teljes képet kapjon választott bútor színéről, elrendezéséről, a beépíthető gépekről, illetve arról, hogy tervei mennyire azonosak otthona szín világával és stílusával.

Ha nincs terved...

Ha van terved.....

Ha nincs terve , szívesen segítek elkészíteni egy olyan tervet , ami teljesen személyre szabott , az ÖN ízlését forma világát tükrözi. Ehhez általában elég egy rövid beszélgetés , ahol próbálom megismerni és kipuhatolni , hogy mire is van szüksége . Ez a beszélgetés teljesen kötetlen formában zajlik , általában a résztvevők (ÖN és én ) alakítják. Itt elmondhatja , hogy mit szeretne , mit vár el tőlünk , mik a félelmei a projekttel kapcsolatban , amire megoldást vár tőlünk.

Ha van egy lakberendező vagy egy másik bútorgyártó által elkészített terve , kérlek küldje el nekünk.

Sokat segíthet a terven felül: alaprajz , falnézetek, méretezett gépészeti kiállások és pár inspirációs fotó az Önnek tetsző konyha vagy bútor stílusáról.

A tervezéshez szükséges adatok , információk:

Egy méretezett alaprajz, gépészeti kiállások,egy lista abeépítésre kerülő gépekről , 1-2 inspirációs fotó, egy lista vagy dokumentum a belső elrendezésről.