Étkező asztal az Ön igényeire hangolva.

Egy igazi tömör tölgy asztal az a központi hely a konyhában , ahol a család apraja -nagyja összegyűlik , akár csak egy beszélgetés , akár egy jó étkezés idejére .

A tömör tölgyből ,olajozással készült étkező asztalok formai kialakításának talán még a képzeletünk sem szabhat határt. Lehet négy lábú , két lábú és közép lábú kivitelben. Lehet fix lapú ,  bővíthető akár egy vagy kettő vendég lappal. A mellékelt  asztalok a teljesség igénye nélkül készültek el ,hogy legyen egy alap készletünk , amihez a változásokat lehet tervezni . Mi ritkán gyártunk kétszer ugyan olyan asztalt , egyrészt az asztallap mérete , formája , a lábak kialakítás és elhelyezése , színe mind egyedivé teheti a kiválasztott asztalt. Nekünk a gyártáshoz elég egy fotó a szimpatikus asztalról és a mérete, már indulhat is a személyre szabott gyártás.

Rusztikus étkezőasztalok

Hozza létre elegáns ebédlőjét vagy nappaliját antik, provanszi vagy ipari stílusú tömörfa étkező asztalokkal. Kiválóan illeszkednek LOFT, ipari, mediterrán, modern vagy klasszikus enteriőrbe is. Az asztalok színe igény szerint változtatható, elérhetők nagyon rusztikus, repedt, síma és elegánsan rusztikus kivitelben is