Egyéb bútorok

Cégünk konyhabútorok mellett számos belsőépítészeti megoldással foglalkozik. Szinte minden lakás vagy ház belső terében megtalálható berendezés elkészítésében számíthat ránk, kivéve a homlokzati nyílászárókat.

Legyen szó tömör tölgyfából, más fafajokból, furnéros megoldásokról, íves vagy sík kivitelben, festve vagy olajozva. Akár MDF frontokról, akár egyszerű bútorlapos megoldásokról van szó.

Igyekszünk a belső terek kialakításánál olyan stílusú és anyagválasztékú megoldásokat alkalmazni, amelyek a legmegfelelőbb enteriőr hatást érik el.

Modern konzol asztal

Ez a tömör tölgy konzolasztal kiváló példája a minőségi kézműves munkának és a kifinomult dizájnnak. Az asztal modern vonalvezetése és természetes faerezetének szépsége különleges karaktert kölcsönöz bármely helyiségnek.

Anyag: A konzolasztal teljes egészében kiváló minőségű, tömör tölgyfából készült, amely garantálja a tartósságot és az időtállóságot.

Kivitel: A bútor ívelt vonalai és sima felületei elegáns megjelenést biztosítanak. A fiókok kialakítása és a rejtett fogantyúk modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.

Stílus: Ez az asztal tökéletesen illeszkedik különböző enteriőrökbe, legyen az klasszikus, rusztikus, vagy modern. A természetes tölgyfa színe és mintázata bármilyen belső térben meleg és barátságos hangulatot teremt.

Használat: A konzolasztal ideális választás előszobába, nappaliba, vagy akár hálószobába is. A fiókok praktikus tárolóhelyet biztosítanak kisebb tárgyak számára, míg a teteje dekorációk, lámpák vagy egyéb kiegészítők elhelyezésére alkalmas.

Méretek: A konzolasztal kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kisebb helyiségekben is kényelmesen elférjen, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy praktikus tárolási és díszítési felületet biztosítson.

Felületkezelés: A tölgyfa természetes szépségét olajozott vagy lakkozott felülettel emeljük ki, ami megőrzi a fa eredeti textúráját és védelmet nyújt a mindennapi használat során.

Ez a tömör tölgy konzolasztal nemcsak egy bútordarab, hanem egy műalkotás is, amely minden otthon díszévé válhat. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy az asztal hosszú évekig szolgálja tulajdonosát, miközben stílust és eleganciát visz a mindennapokba.

RolOval komód

Anyag: A komód tömör tölgyfából készült, amely tartósságot és időtállóságot biztosít.

 

Kivitel: Az ívelt vonalak és a harmonika tolóajtó modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek a bútornak. A finom részletek és a precíz megmunkálás tükrözik a magas szintű kézműves munkát.

Stílus: Ez a komód tökéletesen illeszkedik különböző enteriőr stílusokba, legyen az klasszikus, rusztikus, vagy modern. A természetes tölgyfa színe és mintázata meleg és barátságos hangulatot teremt.

Használat: A komód praktikus tárolási megoldásokat kínál. Az íves kialakítás és a harmonika tolóajtó helytakarékos és könnyen hozzáférhetővé teszi a belső tároló részeket.

Méretek: A komód méretei lehetővé teszik, hogy kisebb helyiségekben is kényelmesen elférjen, miközben elegendő tárolóhelyet biztosít.

Felületkezelés: A tölgyfa természetes szépségét olajozott vagy lakkozott felülettel emeljük ki, ami megőrzi a fa eredeti textúráját és védelmet nyújt a mindennapi használat során.

Ez a tömör tölgy komód nem csupán egy praktikus bútordarab, hanem egy esztétikai élmény is, amely bármely otthon dísze lehet. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy a komód hosszú évekig szolgálja tulajdonosát, miközben stílust és eleganciát visz a mindennapokba.

Fa és fém konzol asztal

Ez a fém és fa kombinációjával készült konzolasztal egy stílusos és modern bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik különböző enteriőr stílusokba, beleértve az ipari és loft stílusokat is. A gondosan megtervezett dizájn és a minőségi anyagok felhasználása kiemeli ennek a bútornak az egyediségét és időtállóságát.

Anyag: Az asztal felső része tömör fa, míg az alsó polc és a lábak masszív fémből készültek. A fa természetes szépségét a gondosan megmunkált felületek és az egyedi mintázatú frontok emelik ki.

Kivitel: Az asztal modern és minimalista dizájnja letisztult vonalakat követ, amelyeket a geometriai minták még különlegesebbé tesznek. A fém lábak stabilitást és robusztus megjelenést kölcsönöznek.

Stílus: Ez a konzolasztal ideális választás mind ipari, mind modern otthonokba. A fa és fém kontrasztja elegáns és trendi megjelenést biztosít, amely bármilyen tér fókuszpontjává válik.

Használat: A konzolasztal tökéletes kiegészítője lehet előszobáknak, nappaliknak vagy akár hálószobáknak is. Az alsó polc további tárolóhelyet biztosít, amely praktikussá teszi a mindennapi használat során.

Méretek: Az asztal kompakt méretei lehetővé teszik, hogy kisebb terekben is elférjen, miközben elegendő felületet és tárolóhelyet kínál.

Felületkezelés: A fa részek természetes olajozással vagy lakkozással vannak ellátva, amely megőrzi a fa eredeti textúráját és védelmet nyújt. A fém lábak porszórt bevonattal rendelkeznek, ami tartós és könnyen tisztítható felületet biztosít.

Ez a fém és fa konzolasztal nemcsak funkcionális bútordarab, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely bármelyik otthon belső terének eleganciát és modernséget kölcsönöz. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy ez az asztal hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát, miközben praktikus és esztétikus megoldást nyújt a mindennapokban.

 

Egy rusztikus tölgy fa fürdőszoba tolóajtóval

A tölgybútorok és a kovácsolt vas tolóajtók mellett a fürdőszoba különlegességét tovább fokozza a kő borítás, mely körülöleli és hangsúlyozza a helyiséget. A kőfalak természetes és időtlen megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, miközben stabil alapot biztosítanak a rusztikus stílusú tölgybútoroknak és a kovácsolt vas kiegészítőknek.

A kő borítású falak textúrája és színei harmonizálnak a tölgyfa meleg árnyalataival, így egy összhangot teremtenek a térben. A kontrasztos elemek, mint például a keményfa és a kovácsolt vas, jól mutatnak a kővel ellentétesen, és kiemelik azok egyediségét és természetességét.

A nagy tölgy keretes tükör, mely a kőfalak között helyezkedik el, további mélységet és világosságot ad a fürdőszobának, miközben tükrözi a kő és fa természetes fényeit. Ez a kombináció egyedi és elegáns környezetet teremt a fürdőszobában, mely funkcionális és esztétikus egyaránt, ideális mindenki számára, aki értékeli a természetes anyagok és a rusztikus stílus szépségét.

A nagy tölgy keretes tükör nemcsak funkcionális elem, hanem vizuálisan is tágítja és feldobja a fürdőszobát, visszatükrözve annak természetes fényeit és a tölgyfa meleg árnyalatait. Ez a kombináció eleganciát és egyensúlyt teremt a fürdőszobában, mely egyaránt kényelmes és esztétikus környezetet biztosít mindennapi használatra és pihenésre egyaránt.

Egy rusztikus tölgy fa komód

 
 
A rusztikus tölgyfa komód tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a természetes szépség és a melegség fontos szerepet játszik a berendezésben. A masszív tölgyből készült komód időtálló és strapabíró, emellett karaktert és egyedi megjelenést kölcsönöz a térnek. A rusztikus stílus jellemzői, mint az életteli fa erezetek és az apróbb természetes repedések, csak tovább fokozzák a komód vonzerejét, miközben otthonos hangulatot teremtenek bármelyik szobában. A tölgyfa komód praktikus tárolási megoldást kínál, miközben esztétikailag is megnyugtató látványt nyújt, egyaránt szolgálva a funkció és a stílus igényeit.