Média megjelenések:

2024 OtthonDesign kiállítás

Az alap koncepció az volt , hogy hozzunk egy olyan konyhát , ami nem annyira hétköznapi , követi az aktuális trendeket , kicsit kilóg a sorból és nyilván jól bemutatja , hogy mire vagyunk képesek. Hát ez lett belőle . Tölgy és Amerikai dió párosa jelenik meg az íves hajlított furnérozott frontokon az installációban. Az íves konyha sziget bordázott magasított lábakon áll.

country cottage videki rusztikus provanszi toscana tomorfa egyedi butor asztal gyartas etkezo tervezes egyedi konyha loft belteri ajto hajlitott front ives butorajto sziget

2022 OtthonDesign kiállítás

Fedezze fel a Wood World Design világát!

A Wood World Design kiállítási installációja az innováció és a hagyományos asztalosmesterség tökéletes találkozása. Minden egyes darabunk egyedi, kézzel készített műalkotás, melyben a precizitás és a kreativitás találkozik. Fő célunk, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek, legyen szó bármilyen enteriőrről. Legyen partnerünk és alkossunk együtt maradandót!

Tömör tölgy konyha: Festett és olajozott kivitel, amely egy speciális tolóajtó rendszert rejt, amivel egy mozdulattal eltakarhatjuk a mosogatót.

Sziget: Feje tetejére fordított csonka gúla formájú, Corian és tölgyfa munkapulttal.

2023 Konyhakiállítás

Ez a konyhai installáció már korábban is szerepelt a „Konyhakiállításon”. A különlegesség jegyében úgy döntöttünk, hogy egy izgalmas atrakcióval feldobjuk. Az élő akvárium mellett voksoltunk. Az ilyen egyedi és látványos elemek általában kiemelkednek a többi konyhai berendezés közül, és sok látogatót vonzanak. Az akváriummal ellátott sziget különleges kuriózumként szolgált, ami érdekessé és vonzóvá tette az egész konyhai tervezetet. Az ilyen típusú innovatív koncepciók hozzájárulnak a kiállítások érdeklődésének fokozásához és az esemény emlékezetességéhez. A konyha eleme tömör tölgy festve és olajozva elhúzható HAWA vasalattal.

2022 Konyhakiállítás

 

Ezen a kiállításon két különböző konyhát mutattunk be:

  • A bordó-tölgy konyha egy HAWA tolóajtó vasalatot rejt, és a szigetet egy Nikola Tesla főzőlapba integrált páraelszívóval tettük különlegessé.
  • A rusztikus tömör tölgy konyhában pedig egy Francia Lacanhe típusú sütőt helyeztünk el, amelyet a cégünk kizárólagosan forgalmaz Magyarországon .  A rusztikus konyhát egy egyedi épített páraelszívó burkolattal vettünk körül.

2020 Konyhakiállítás

Erre a kiállításra egy tömör tölgyből készült, zöldre festett konyhát hoztunk, amely modern eleganciát sugároz. A konyhát egy vastag tölgyfa lábakon álló sziget egészíti ki, amely egy Rangemaster sütőt rejt, így egyesítve a funkcionalitást és a stílust. A falon elhelyezett felső elemek sevron mintás tölgy frontokat kaptak, amelyek tovább növelik a tér egyediségét és kifinomult megjelenését. Ez a konyhai installáció a természetes anyagok és a kifinomult dizájn találkozását mutatja be, és reméljük, hogy lenyűgözi a kiállítás látogatóit.

2019 Konyhakiállítás

Ez volt az első alkalom, hogy a Wood World Design Kft. kiállítóként megjelent egy kiállításon. Még kevés tapasztalatunk volt ezen a téren, de büszkén mutattuk be loft stílusú tölgy és fém konyhánkat, amelyet egy kis beton hozzáadásával tettünk különlegessé. Készítettünk egy kellemes hangulatú tölgy vitrint is, amely egyedi nyomtatott háttérrel és fém keretes frontokkal rendelkezett.

Ez a bemutatkozás lehetőséget adott arra, hogy megmutassuk kreativitásunkat és elkötelezettségünket a minőségi anyagok és innovatív dizájn iránt. Reméljük, hogy a látogatók értékelték a munkánkat, és inspirációt merítettek a bemutatott konyhai megoldásokból. Célunk az volt, hogy egyedi és funkcionális tereket alkossunk, amelyek egyaránt kiszolgálják a modern életstílust és esztétikai igényeket.

2020 Konyhakiállítás a Trendmániában

 

 

A kiállítási installáció megjelent a Trendközelben tévés magazin műsorban. Itt látható a kiállításon készült videó.

Veranda Magazin 2019/2

 

Biztosan sokan láttátok már a Veranda magazin 2019/2 számát . Nagy megtiszteltetésben és szerencsében volt részünk , hogy a címlapon lévő projekt bútoros részének kivitelezésével minket bízott meg a kedves megrendelő. Sajnos a legtöbb bútor nem került be a riportba , de így is nagyon büszkék vagyunk a munkára . A képen egy tömör tölgy konyhát láthatnak szürkére festett szigettel és a háttérben az étkezőben egy nagyon vastag lábú tölgy étkező asztal látható. A projekt elnyerte a Balaton felvidék legszebb felújítása címet.